Αγγλία

Χουάν Μάτα: Ο παίκτης–κλειδί της Μαν. Γιουνάιτεντ

Ο Χουάν Μάτα εξελίσσεται σε καθοριστικό παράγοντα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού με αυτόν στον πάγκο ο Μουρίνιο έχει μόλις ένα βαθμό σε τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη ήττα-σοκ από την Τσέλσι (4-0) με τον Αγγλικό τύπο να αποδίδει την ήττα στον Ζοσέ Μουρίνιο και της επιλογές του. Παρόλο που το περασμένο καλοκαίρι ξόδεψε πάνω από 150 εκ. ευρώ για μεταγραφές οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στο Μάντσεστερ δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στην έβδομη θέση έχοντας υποστεί την τρίτη ήττα τους στο πρωτάθλημα. Ο Χουάν Μάτα στο χθεσινό παιχνίδι ξεκίνησε για άλλη μία φορά από τον πάγκο, για τέταρτη φορά αυτή τη σεζόν, και η Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με κάτω τα χέρια.

Το μέλλον του Ισπανού στις αρχές της σεζόν ήταν άγνωστο καθώς ο Μουρίνιο δεν τον υπολόγιζε, με τις φήμες να τον ήθελαν να αποχωρεί από την ομάδα.

Είναι χαρακτηριστικό πως όταν ο Μάτα αγωνίστηκε βασικός η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε τους 13 από τους 15 βαθμούς απέναντι στις Λέστερ, Χαλ, Σαουθάμπτον και Μπόρνμουθ.

Ενώ όταν ξεκινάει στον πάγκο οι «διάβολοι» έχουν μόλις 1 βαθμό σε 4 παιχνίδια, αφού έχασαν από τις Μάντσεστερ Σίτι, Γουότφορντ και Τσέλσι.

Επιμέλεια: Γιώργος Γιαννούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x