Stoiximan Super League

Χουλτ: «Έχει μεγάλη ποιότητα ο Μόλινς. Δεν είχαμε τα στοιχεία του στην ομάδα»

Ο Νίκλας Χουλτ εκθείασε τον Γκιγιέρμο Μόλινς, τονίζοντας ότι διαθέτει μεγάλη ποιότητα και πως είναι παίκτης με χαρακτηριστικά που δεν είχε ο Παναθηναϊκός. «Μεγάλος μας στόχος το Κύπελλο», τόνισε.

Στο μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού στη σεζόν που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και στην τελευταία προσθήκη του «τριφυλλιού», αναφέρθηκε ο Νίκλας Χουλτ με δηλώσεις του στην «Πράσινη».

«Είμαι χαρούμενος που θα είναι πλέον μαζί μας ο Μόλινς. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, με πολύ μεγάλη ποιότητα και στοιχεία που πιστεύω ότι δεν είχαμε στην ομάδα. Δεν έχω πλήρη εικόνα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τα τελευταία 1-2 χρόνια, όμως είναι πολύ καλός παίκτης και είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει πολύ. Σίγουρα θα χρειαστεί ένα μικρό διάστημα για να προσαρμοστεί, αλλά θα τον βοηθήσουμε όλοι μας ώστε να μπει γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Είναι καλό που θα έχει δύο συμπατριώτες του στην ομάδα και τόσο ο Μάρκους όσο και εγώ θα είμαστε κοντά του, για να τον κάνουμε να αισθανθεί καλά και να μπει στο παιχνίδι μας», είπε για τον Μόλινς.

Για τον στόχο του Κυπέλλου σχολίασε: «Είναι μεγάλος στόχος μας για τους επόμενους μήνες. Θέλουμε πολύ να πάμε μέχρι τέλους και να πάρουμε το τρόπαιο. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και άλλα δύσκολα ματς, όμως πιστεύω ότι πλέον βαδίζουμε σωστά. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στα ματς που έχουμε στο πρωτάθλημα, για να πάρουμε νίκες, στη συνέχεια να είμαστε σοβαροί στη ρεβάνς με τον Αστέρα και μετά να δούμε τα υπόλοιπα ματς και τη συνέχεια μας στη διοργάνωση. Θέλουμε πολύ το Κύπελλο, όμως πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και στο πρωτάθλημα».

Για την δική του παρουσία το τελευταίο χρονικό διάστημα: «Αισθάνομαι πολύ καλά πλέον. Είχα κάποιους τραυματισμούς που με κράτησαν πίσω, αλλά πλέον νιώθω εξαιρετικά και έτσι θέλω να συνεχίσω, για να βοηθήσω την ομάδα και να κάνουμε ένα καλό φίνις στη σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x