Stoiximan Super League

Χουλτ: «Ήμασταν άτυχοι, δικαιούμασταν τη νίκη»

Τη νίκη δικαιούνταν ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως υποστήριξε αμέσως μετά το ματς, ο Νίκλας Χουλτ.

Στην απώλεια βαθμών, σε ένα ματς που ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με εκείνον δικαιούνταν τη νίκη, στάθηκε μιλώντας αμέσως μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Νίκλας Χουλτ.

Ο Σουηδός αμυντικός του «τριφυλλιού» τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του ήταν άτυχη στο ματς και έπρεπε να φύγει με τους τρεις βαθμού της νίκης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκλας Χουλτ:

Για την εικόνα του παιχνιδιού: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, δώσαμε όλοι οι παίκτες το 100% και νομίζω πως δείξαμε για μία ακόμα φορά πως εντός έδρας είμαστε μία καλή ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, ήμασταν άτυχοι, για 94 λεπτά δεν δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες. Ήμασταν άτυχοι παίξαμε καλή άμυνα, πιέσαμε πολύ. Στο τέλος όμως ήμασταν πολύ άτυχοι και δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης».

Για την επόμενα ημέρα στον Παναθηναϊκό: «Πρέπει να πηγαίνουμε μέρα με την ημέρα. Πρέπει τώρα να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξουμε το επόμενο».

Για το κατά πόσον θα επηρεάσει την ψυχολογία της ομάδας ο τρόπος που ήρθε η ισοφάριση:
«Είναι δύσκολα τα παιχνίδια που ακολουθούν και είναι πάντα δύσκολο να χάνεις δύο βαθμούς στα τελευταία δευτερόλεπτα. Στο τέλος της ημέρας όμως δεν έχει μεγάλη σημασία αν έχασες δύο βαθμούς στο 94’ ή στο 61’. Όταν χάνεις τους δύο βαθμούς, χάνεις δύο βαθμούς και αυτό είχε σημασία. Χρειαζόμασταν τη νίκη και την δικαιούμασταν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x