Europa League

Χουλτ: «Μπορούμε να νικήσουμε, δεν φοβόμαστε τον αντίπαλο»

Αισιόδοξος για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa εμφανίστηκε ο Νίκλας Χουλτ πριν τη ρεβάνς με την Μπιλμπάο. «Να μπούμε μαχητικά», θα είναι το κλειδί σύμφωνα με τον Χρήστο Δώνη.

Θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση οι παίκτες του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Νίκλας Χουλτ, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη ρεβάνς με την Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές.

«Θεωρώ ότι μπορούμε να νικήσουμε. Δείξαμε και στο πρώτο παιχνίδι ότι είμαστε καλή ομάδα και δεν φοβόμαστε τον αντίπαλο», σχολίασε αρχικά ο 27χρονος Σουηδός και συνέχισε:

«Θα πάμε εκεί και πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και μπορούμε να προκριθούμε. Θα είναι μια καλή εμπειρία για την ομάδα γιατί η Μπιλμπάο διαθέτει καλό σύνολο. Παρόλα αυτά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Σε αντίστοιχο πλαίσιο κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Χρήστου Δώνη, ο οποίος τόνισε: «Σίγουρα δεν θα είναι ένα εύκολο ματς για εμάς. Πρέπει να μπούμε από την αρχή μαχητικά, να πιέσουμε τον αντίπαλο και να δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε. Το ματς θα κριθεί στην επιθετικότητα που θα έχουμε ως ομάδα. Αν είμαστε όπως παίξαμε στη Λεωφόρο στα πρώτα 65 λεπτά θα καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, ίσως την πρόκριση
».
?

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x