Stoiximan Super League

Χουσίγιος: Χθες μια ανάσα από την Μπέτις - Σήμερα στον Ολυμπιακό

Σοκαρισμένα τα ΜΜΕ της Σεβίλλης, τα οποία χθες υποστήριζαν ότι ο Χουσίγιος θα αναλάμβανε το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην Μπέτις!

Έντονες αντιδράσεις στα social media στους οπαδούς της Μπέτις έχει προκαλέσει η είδηση της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Χουσίγιος!

Δημοσιογράφοι και οπαδοί της Μπέτις προσπαθούν να διαπιστώσουν τι συνέβη παραδεχόμενοι ότι πιάστηκαν εξ απήνης από την ανακοίνωση των ερυθρολεύκων για την έναρξη της συνεργασίας με τον Αργεντινό.

Ο λόγος για αυτές τις αντιδράσεις είναι το γεγονός ότι μέχρι και χθες υπήρχαν δημοσιεύματα από τον τοπικό Τύπο της Σεβίλλης τα οποία ανέφεραν ότι ο Χουσίγιος είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στη Μπέτις.

Σε ένα εξ αυτών των δημοσιευμάτων αναφέρεται ότι ο Χουσίγιος είχε βρεθεί στα γραφεία της ισπανικής ομάδας αλλά και το προπονητήριο έχοντας ήδη αρχίσει να ενημερώνεται από τους υπεύθυνους για τα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα.

Ωστόσο, σε αυτό το χθεσινό δημοσίευμα έρχεται στο φως και άλλη μια σημαντική λεπτομέρεια. Ότι ο Χουσίγιος, παρά το γεγονός πως έχει αρχίσει να προετοιμάζεται για το πόστο, περιμένει εδώ και αρκετές ημέρες να υπογράψει το συμβόλαιό του αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο λόγος για την καθυστέρηση αυτή είναι ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ ο οποίος συνεχώς αναβάλει το τελικό ραντεβού και την υπογραφή του συμβολαίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x