Stoiximan Super League

Χουχούμης: «Δεχθήκαμε χαζό γκολ»

Η πρώτη θέση στα πλέι οφ είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Διαμαντή Χουχούμη που δήλωσε πως οι πράσινοι άξιζαν να νικήσουν στην Κέρκυρα, όμως πλήρωσαν ένα «χαζό» γκολ.

Η νίκη στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί μονόδρομο για τον Παναθηναϊκό, αφού μετά την ισοπαλία στην Κέρκυρα, οι πράσινοι κινδυνεύουν να μπουν με βαθμολογικό μειονέκτημα στα πλέι οφ.

Αυτό δήλωσε ο Διαμαντής Χουχούμης μετά το ματς, ενώ στάθηκε στο «χαζό» όπως το χαρακτήρισε γκολ που δέχθηκε το τριφύλλι.

Αναλυτικά:

Για το αν είναι δίκαιο το σκορ: «Θεωρώ ότι η νίκη για εμάς θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεχθήκαμε ένα χαζό γκολ σε μια αντεπίθεση από πέναλτι».

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο μέρος: «Στο πρώτο δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα εφόσον ήμασταν μπροστά. Όπως είπα και πριν από μια αντεπίθεση δεχθήκαμε το γκολ».

Για το πρόβλημα στα εκτός έδρας ματς: «Πρέπει να δούμε το επόμενο ματς με τον ΠΑΣ. Η νίκη είναι μονόδρομος. Από εκεί και πέρα πρέπει να δουλέψουμε γιατί θα έχουμε άλλα τρία εκτός έδρας στα πλέι οφ και θα πρέπει να κάνουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή».

Για το αν θα είναι διαφορετικός ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ: «Σίγουρα. Στα πλέι οφ για εμάς στόχος είναι η πρώτη θέση και θα κάνουμε τα πάντα για να την πάρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x