Super League 2

Χουχούμης για την θέση του Οριουέλα στον Απόλλωνα

Ο Ματίας Οριουέλα δεν θα συνεχισει την καριέρα του στον Απόλλωνα Σμύρνης καθώς δεν θέλει να αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία, με τον Διαμαντή Χουχούμη να αποτελεί τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει.

Συνεχίζει τις επαφές με υποψήφιους στόχους το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα Σμύρνης.

Μία θέση η οποία φαίνεται πως... κλείνει ήδη είναι αυτή του αριστερού μπακ. Ο πρώτος παίκτης που αποκτήθηκε είναι ο Βασίλης Βιτλής, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική παρουσία με τον Ηρακλή και ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στη θέση του, ενώ ακόμη ένας παίκτης που θα αποκτηθεί και θα συμπληρώσει την δυάδα στο αριστερό άκρο της άμυνας αναμένεται να είναι ο Διαμαντής Χουχούμης.

Ο 25χρονος μπακ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ έπαιξε και στην ανδρική ομάδα. Το καλοκαίρι του 2017 μετακόμισε στη Σλοβενία για λογαριασμό της Σλόβαν Μπρτισλάβας, ενώ πέρυσι έπαιξε στην Βοϊβοντίνα απ’ όπου και έμεινε ελεύθερος. Προτάθηκε στον Απόλλωνα και εν τέλει το τεχνικό επιτελείο άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Κάπως έτσι, το δίδυμο στο αριστερό άκρο της άμυνας συμπληρώνεται μετά και το αίτημα του Ματίας Οριουέλα να αποχωρήσει καθώς δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία, ενώ την ίδια ώρα έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του τόσο από ελληνικές όσο και από ομάδες του εξωτερικού.

Υπενθυμίζεται πως στον Απόλλωνα έχουν κλείσει και τον Τόμας Μπεντινέλι, ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα και απλώς αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x