Stoiximan Super League

Χουχούμης: «Κοιτάμε μπροστά»

Ο Διαμαντής Χουχούμης αφήνει πίσω την άδικη-όπως τη χαρακτήρισε-ήττα από τη Θέλτα, κρατά τα «διδάγματά» της και δίνει το σύνθημα για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός δεν πήρε ό,τι άξιζε βάσει απόδοσης απέναντι στη Θέλτα, όπως δήλωσε ο Διαμαντής Χουχούμης στην κάμερα της Nova.

«Νομίζω πως το αποτέλεσμα μάς αδικεί. Παίξαμε πολύ καλά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Απλά δύο φάσεις έκριναν το αποτέλεσμα. Το θετικό είναι ότι παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να κοιτάξουμε να τελειώνουμε καλύτερα τις φάσεις και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα τελευταία λεπτά», τόνισε ο νεαρός αριστερός μπακ.

Παράλληλα, έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια: «Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι στην Ισπανία. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχουμε στο πρωτάθλημα».

Το «μηδέν» του Αστέρα στη βαθμολογία δεν παρασύρει τον Χουχούμη. «Ο Αστέρας έχει ένα καλό σύνολο. Ίσως έχει αρχίσει λίγο άσχημα, αλλά πιστεύω πως με την αλλαγή προπονητή θα βελτιωθεί. Εμείς πρέπει να πάμε μόνο για τη νίκη. Η Λεωφόρος μάς δίνει μεγάλη δύναμη, ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης μας».

Τέλος, για το πώς βίωσε ο ίδιος το τελευταίο διάστημα, από την παραλίγο μετακίνηση στην Τερνάνα και την παραμονή του, μέχρι την προσπάθεια που κάνει τώρα, είπε: «Δεν χρειάζεται να συζητάμε για το παρελθόν. Κοιτάζω το παρόν και το μέλλον, είμαι εδώ, δίνω το 100% για την ομάδα όπως πάντα και περιμένω την ευκαιρία μου. Πιστεύω πως μέσα από τη δουλειά, σε ό,τι και να κάνεις, δικαιώνεσαι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x