Stoiximan Super League

Χρ. Δώνης: «Να συνεχίσουμε έτσι και στα επίσημα»

Τις παγίδες που κρύβει το ματς με τη Λαμία και την εικόνα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό με την Ξάνθη σχολίασε ο Χρήστος Δώνης, μιλώντα στην «Πράσινη».

Να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός να δείχνει την ίδια εικόνα με τα φιλικά και στα επόμενα ματς είναι ο στόχος σύμφωνα με τον Χρήστο Δώνη, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα «πράσινη» για το τελευταία τεστ πριν την πρεμιέρα.

«Ήταν σημαντικό όχι μόνο ότι κερδίσαμε αλλά ότι είχαμε μια καλή αγωνιστική εικόνα στο φιλικό με την Ξάνθη. Αυτός ο τρόπος παιχνιδιού με κλειστές άμυνες θα είναι κάτι που θα αντιμετωπίζουμε και στο πρωτάθλημα. Πιστεύω πως είναι θετικό το πρώτο δείγμα και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στα επίσημα παιχνίδια»

Όσο για την πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας κόντρα στη Λαμία σχολίασε πως: «Πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν κινδύνους. Παίζουμε σε ένα περίεργο γήπεδο, όπου πάντα δυσκολευόμαστε. Πρέπει να πάμε προετοιμασμένοι και σοβαροί για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη», ενώ η ευχή του για τη νέα σεζόν είναι: «να έχουμε υγεία όλα τα παιδιά και να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x