Ισπανία

Ο Νεϊμάρ τραγουδάει και «Χρειάζονται» επειγόντως ωτοασπίδες

Με το ποδόσφαιρο σίγουρα το έχει. Με τον χορό το παλεύει. Δεν έφταναν, όμως, αυτά. Ο Νεϊμάρ το γύρισε στο τραγούδι, κυκλοφόρησε το πρώτο του άσμα με τίτλο «Χρειάζομαι» και μας έστειλε (για ωτοασπίδες)

Ο Νεϊμάρ Ντα Σίλβα Σάντος Τζούνιορ, ανέβασε σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πρώτο του τραγούδι από το πρώτο του άλμπουμ, έχοντας ήδη πάνω απο 2,5 εκατομμύρια προβολές. Ο ίδιος νωρίτερα μέσα στη βδομάδα είχε ανακοινώσει τη δημιουργία του δικού του συγκροτήματος. Οι προωθητικές ενέργειες, λοιπόν, του άλμπουμ ξεκίνησαν.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός με τις προφανείς καλλιτεχνικές ανησυχίες, παίζει πιάνο και τραγουδάει με ιδιαίτερη ευχέρεια. Ο ίδιος έχει ξεδιπλώσει το ταλέντο του και σε πολλές άλλες φάσεις της καριέρας του και της ζωής του. Τον έχουμε δει να χορεύει και να λικνίζεται μέσα και έξω από τα γήπεδα αλλά και σε εκπομπές και σόου σαν άλλος Νουρέγιεφ. Πρόσφατα έβαψε τα μαλλιά του, άλλαξε το στυλ του και είναι έτοιμος να μπει στα χωράφια της μουσικής βιομηχανίας.

Στον προσωπικό του λογαριασμό γράφει χαρακτηριστικά: «Πολύ χαρούμενος για το επίτευγμά μου. Μαζί σας το κλιπάκι του πρώτου μου τραγουδιού.»

Προλογίζει, λοιπόν, το πρώτο τραγούδι με τον εξής τρόπο: «Γεια σας παιδιά! Είμαι εδώ για να κάνω μια καινοτομία. Πρόκειται να βγάλω τον πρώτο μου δίσκο και τώρα θα δώσω μια παράσταση για εσάς. Ειδικά για εσάς! Το τραγούδι λέγεται "Χρειάζομαι". Ο Τζιλ είναι εδώ για να ακούσει και αν αξιολογήσει το τραγούδι»» Μετά από αυτό ξεκινάει να τραγουδάει -σχεδόν- μελωδικά παίζοντας ταυτόχρονα (λέμε τώρα) πιάνο. Τραγουδάει και χαμογελάει, για τι άλλο; Μα, προφανώς, για την στρογγυλή θεά. Απαριθμεί, λοιπόν, ένα-δυο πράγματα που χρειάζεται για να παίξει μπάλα. Ανάμεσα σε αυτά είναι η χαρά και η τόλμη!

Απολαύστε τον Βραζιλιάνο να τραγουδάει και αναμείνατε, διότι είναι φανερό πως έχει πολύ δρόμο μπροστά του στη μουσική βιομηχανία. Βλέποντας μπροστά, το ντουέτο με την Σακίρα είναι σχεδόν δεδομένο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x