Stoiximan Super League

«Χρειαζόμαστε πράξεις, όχι λόγια»

Η συνάντηση της ΠΑΕ Ηρακλής με την υποτιθέμενη επιτροπή σωτηρίας δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ την Τετάρτη.

Αυτό ενημέρωσε με σχετική ανακοίνωση την Πέμπτη η «κυανόλευκη» ΠΑΕ, κατηγορώντας τη συγκεκριμένη επιτροπή για αθέτηση του λόγου της, ενώ όλοι είχαν συγκεντρωθεί στη Μίκρα και περίμεναν τους ανθρώπους της και θεωρούν πως η προσπάθεια να βρεθεί η λύση για το σύλλογο πρέπει να γίνει και πράξη και να μη μείνει στα λόγια, όπως συμβαίνει εδώ και καιρό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ηρακλής θα ήθελε να ενημερώσει τον κόσμο της ότι η συνάντηση που είχε κανονιστεί με αίτημα της "επιτροπής σωτηρίας" χθες στις 30/11/2016 στα γραφεία της ομάδας μας στη Μίκρα δεν έγινε ποτέ. Παρότι προσήλθαν επτά άτομα στο κυλικείο που βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων, τα μέλη της επιτροπής συζήτησαν μεταξύ τους περί τη μισή ώρα και αποφάσισαν ότι δεν είχαν κανέναν λόγο να συναντηθούν μαζί μας. Η επίσημη απάντηση της επιτροπής προς εμάς ήταν ότι θα έλειπε ο λογιστής του κ. Δρακόπουλου.

Στο συγκεκριμένο ραντεβού ήταν καλεσμένοι και δημοσιογράφοι από τη δική μας την πλευρά, διότι θέλαμε να ενημερωθεί άμεσα ο κόσμος μας για τα πεπραγμένα της συζήτησης. Οι δημοσιογράφοι προσήλθαν κανονικά, η επιτροπή, όμως, όχι. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δεν υπάρχει καμία πρόταση, όπως και καμία διάθεση να αναλάβει δράση η "επιτροπή σωτηρίας". Ήμασταν και είμαστε έτοιμοι να συναντηθούμε με τον οποιοδήποτε θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Όμως, το να χρησιμοποιείς μόνο ευχολόγια και να ρίχνεις "στάχτη στα μάτια" ότι θα αναλάβεις δράση, ότι θα κάνεις κινήσεις και τελικά δεν προσέρχεσαι στη συνάντηση που εσύ συγκάλεσες, δεν βοηθάει κανέναν και κυρίως την ομάδα μας. Όταν θέλεις το καλό του Ηρακλή, το δείχνεις με πράξεις και όχι με λόγια. Και όπως έχουμε ξαναπεί στο παρελθόν, από λόγια έχουμε χορτάσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x