Stoiximan Super League

Χριστοδουλόπουλος: «Μονόδρομος το πρωτάθλημα» (video)

Το μέγεθος της ΑΕΚ και το γεγονός ότι έχει και πάλι μεγάλους στόχους «ανάγκασαν» τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να αποδεχθεί την πρόταση της Ένωσης. Δείτε τις πρώτες του στιγμές με τα κιτρινόμαυρα.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έδωσε και πάλι σύνθημα για κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη νέα του ομάδα την ΑΕΚ. Τόνισε ότι το γεγονός ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν και πάλι μεγάλους στόχους, αλλά και η πρόκληση να φορέσει και πάλι τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας τον οδήγησαν στο να αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

«Δεν έγιναν όλα γρήγορα, φθάσαμε στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών. Ταλαιπωρηθήκαμε λίγο. Σημασία έχει ότι στο τέλος έγινε και ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο πλευρές. Γυρίζω στην Ελλάδα, σαφώς με καλύτερες παραστάσεις, από αυτά που έχω δει και έχω ζήσει. Νομίζω ότι είμαι πιο έμπειρος, αλλά το σημαντικό για εμένα είναι ότι γυρίζω σε μια μεγάλη ομάδα. Ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και είμαι πολύ υπερήφανος για αυτό. Νομίζω ότι με την ομάδα που έχουμε και με τη δουλειά που θα κάνουμε θα πάμε πολύ καλά», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για τους στόχους του ίδιου και της ομάδας του.

«Ο μοναδικός λόγος που με έκανε να το θέλω πολύ είναι το ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Αυτό με έκανε να θέλω τόσο πολύ να γυρίσω. Στο βιογραφικό μου ως ποδοσφαιριστής το ότι θα έχω παίξει και στην ΑΕΚ μου δίνει μεγάλο πρεστίζ ως άνθρωπο και ως ποδοσφαιριστή. Το ότι η ΑΕΚ θέλει να πρωταγωνιστήσει είναι ο δεύτερος λόγος που με έκανε να θέλω τόσο πολύ να έρθω. Φιλοδοξίες υπάρχουν λόγω του κλαμπ, αν η ομάδα δεν ήθελε να γυρίσει εκεί που αξίζει, δεν το είχα έρθει. Οι φιλοδοξίες οι δικές μου είναι να γίνω ξανά πρωταθλητής. Αυτό είναι ο δικός μας μονόδρομος και πρέπει να τον ακολουθήσουμε», τόνισε ο 29χρονος μεσοεπιθετικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x