Stoiximan Super League

Χριστοδουλόπουλος: «Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι - Και στην κακή μέρα δεν μας λείπει το πάθος»

Στο σημαντικότερο συστατικό της φετινής πορείας της ΑΕΚ, το πάθος και την ένταση, στάθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Ποιος ο στόχος της «Ένωσης» σύμφωνα με τον διεθνή άσο.

Στο σημαντικότερο συστατικό της φετινής πορείας της ΑΕΚ, το πάθος και την ένταση, στάθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής άσος στην κάμερα της Nova

Για τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ: «Οι απουσίες κάνουν πιο σημαντική τη νίκη. Όπως άρχισε το ματς το ζητούμενο ήταν η νίκη και με μισό γκολ. Σε μια φάση που βγάλαμε την ποιότητά μας σκοράραμε και μετά δεν ανησυχήσαμε καθόλου αν και δεν μπορείς να ανησυχήσεις σε ένα τέτοιο ματς λόγω των πολλών διακοπών. Πιστεύω πως ήταν ένα άσχημο παιχνίδι αλλά και αυτά πρέπει να τα κερδίζεις. Είναι διαφορετικές οι συνθήκες».

Για τα σημεία κλειδιά στα οποία βασίστηκε η «Ένωση»: «Δεν είχαμε τώρα κάποιο ταξίδι ενδιάμεσα και είχαμε και τον κόσμο στο πλευρό μας. Μετά έπαιξε ρόλο και το ότι δεν θέλαμε να πετάξουμε μία ευκαιρία ακόμα. Θέλω να σταθώ πως σε δυόμισι τρεις μήνες έχουμε βγάλει ένα απίστευτο πρόγραμμα, είμαστε πρώτοι στο Κύπελλο, πρώτοι στο πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο και δεύτεροι στο Europa League. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι το ίδιο και ο κόσμος γιατί ακόμα και στην κακή μέρα δεν μας λείπει το πάθος, η ένταση».

Για τις προσεχείς υποχρεώσεις της ομάδας: «Πιστεύω πως και τα πράγματα να μην πάνε όπως θέλουμε μέχρι τα Χριστούγεννα αν μετά είμαστε κοντά στην κορυφή θα μπορέσουμε να δούμε τι θα συμβεί. Είναι σημαντικό το πρώτο ματς, θα χρειαστεί να βγάλουμε όλα τα καλά μας στοιχεία για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα είναι πολύ σημαντικό γιατί έχει ξεκινήσει μία νέα προσπάθεια εδώ και δύο χρόνια και αυτό θα είναι το κερασάκι στην τούρτα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x