Κύπελλο Ελλάδας

Χριστόπουλος: «Δεν είχαμε ένταση και καρδιά»

Στην έλλειψη καρδιάς και έντασης στο παιχνίδι του Λεβαδειακού απέδωσε τη συντριβή από την ΑΕΚ στο Κύπελλο ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο τεχνικός των Βοιωτών τόνισε πως έπρεπε να διεκδικήσουν την πρόκριση με τους νέους παίκτες που ήθελαν να δοκιμάσουν και στάθηκε στην κακή εμφάνιση όλης της ομάδας, περιμένοντας καλύτερες εμφανίσεις στα επόμενα ματς που θα έχουν μεγαλύτερη σημασία και ουσία, αλλά και να βγει ο εγωισμός των παικτών.

Αναλυτικά: «Σήμερα, έπρεπε να παίξουμε και να διεκδικήσουμε την πρόκριση, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και κάποια παιδιά για να βρουν ρυθμό. Δυστυχώς για εμάς, κάναμε μια πολύ "βαριά" ήττα και μια κακή εμφάνιση.

Αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι η ένταση και η καρδιά που δεν βγάλαμε στο γήπεδο σήμερα. Σίγουρα, η εικόνα μας δεν θα είναι ίδια στα επόμενα ματς, έχουμε ρίξει το βάρος στη μάχη της παραμονής, αλλά δεν χωρούν δικαιολογίες.

Είναι "βαριά"ήττα για όλους μας και πρέπει τις επόμενες μέρες να βγάλουμε εγωισμό και να αποδείξουμε πράγματα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x