Stoiximan Super League

Χριστόπουλος: «Δεν κρατήσαμε την μπάλα όσο έπρεπε»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του Λεβαδειακού δεν κράτησαν όσο έπρεπε την μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε την ήττα από τον Παναιτωλικό ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο τεχνικός των «πράσινων» της Βοιωτίας τόνισε δεν ήθελαν οι Αγρινιώτες να πλησιάσουν την εστία του Ναμάσκο και ήταν πιο δημιουργικοί στην επανάληψη, ενώ στάθηκε και στις απουσίες που υπήρξαν και θεωρεί πως, αν βγάλουν ενέργεια στο γήπεδο στα υπόλοιπα ματς, θα έρθει η παραμονή.

Αναλυτικά: «Ήρθαμε εδώ στην προσπάθεια που κάνουμε για τη σωτηρία της ομάδας με πρωταρχικό στόχο να κρατήσουμε τους αντιπάλους μακριά από την εστία μας, πράγμα που το καταφέραμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, αλλάξαμε κάποια πράγματα και γίναμε καλύτεροι δημιουργικά. Δυστυχώς, όμως, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τις μπάλες που έπρεπε, δεν μπορέσαμε να παίξουμε επιθετικά όπως έπρεπε, ιδιαίτερα στο επιθετικό μισό του γηπέδου και δεν καταφέραμε να κάνουμε καλό παιχνίδι.

Οι απουσίες στην επιθετική μας γραμμή είναι πολύ σημαντικές, αλλά θα προσπαθήσουμε και στη συνέχεια να βγάλουμε στο γήπεδο ότι έχουμε μέσα μας, ότι ενέργεια έχουμε, όλα τα παιδιά και στο τέλος πιστεύω θα καταφέρουμε το στόχο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x