Stoiximan Super League

Χριστόπουλος: «Είμαι ικανοποιημένος, η συνέχεια θα είναι καλύτερη»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο δήλωσε ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιάννης Χριστόπουλος.

Παρά το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός ήθελε τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, ο Γιάννης Χριστόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος από την ισοπαλία και κυρίως από την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας όσο και καθοριστικό για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για ψυχολογικούς. Γνωρίζετε ό,τι έχουμε πάρα πολλές απουσίες. Κάποια παιδιά παίζουν σε συνεχόμενα ματς και είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστούμε όλη αυτή την κατάσταση.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα, όταν ο αντίπαλος –στην πρώτη του ευκαιρία- και πάλι μετά την Τούμπα, σκοράρει. Αυτό επηρεάζει πάρα πολύ την ήδη επιβαρυμένη ψυχολογία των παικτών. Πραγματικά όμως σήμερα η ομάδα στάθηκε όπως έπρεπε, έβγαλε όλα τα ψυχικά αποθέματα και πάλεψε για να γυρίσει το ματς.

Δεν το καταφέραμε, αλλά μπορώ να είμαι μόνο ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές μου και πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη για εμάς»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x