Stoiximan Super League

Χριστόπουλος: «Πάσχουμε από έλλειψη αυτοπεποίθησης»

Από έλλειψη αυτοπεποίθησης, ειδικά την πρώτη μία ώρα της αναμέτρησης, απέδωσε την ήττα του Λεβαδειακού στη Βέροια ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο νεοφερμένος τεχνικός των Βοιωτών τόνισε πως δεν πήγαιναν δυνατά στα μαρκαρίσματα πάνω στους αντιπάλους τους, παρόλα αυτά δημιούργησαν κάποιες κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο και θα έπρεπε να το είχαν καταφέρει, όμως δέχτηκαν το γρήγορο γκολ στην επανάληψη και μετά έπρεπε να «κυνηγούν» το σκορ.

Αναλυτικά: «Σήμερα παίξαμε ένα παιχνίδι, το οποίο το θέλαμε πολύ να κερδίσουμε και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά, δυστυχώς, το χάσαμε. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ομάδα μου στα πρώτα 50’, αλλά ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, ήταν η έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Και αυτό φάνηκε και στην επίθεση, όπου παίζαμε πολύ άμεσα χωρίς να προσπαθούμε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας, φοβόμασταν και με αρκετές μεγάλες μπαλιές από πίσω. Αλλά, και στην άμυνα, δεν πηγαίναμε με αποφασιστικότητα πάνω στα μαρκαρίσματα.

Παρόλα αυτά και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες φάσεις κλασικές, με τις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και να είμαστε μέσα στο ματς δυνατά. Δυστυχώς για εμάς, δεχτήκαμε ένα γκολ στο πρώτο λεπτό της επανάληψης, το οποίο μας έφερε πολύ πίσω. Παρόλα αυτά, τα παιδιά προσπάθησαν, προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο.

"Κυνηγήσαμε", έστω, το γκολ μέχρι τις καθυστερήσεις του αγώνα και αυτό είναι σημαντικό. Είμαι βέβαιος ότι στα επόμενα παιχνίδια θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x