Κύπελλο Ελλάδας

«Χρυσώνει» τους παίκτες με πριμ ο Σαββίδης

Μεγάλο ποσό αναμένεται να μοιραστούν από τον Ιβάν Σαββίδη οι παίκτες του ΠΑΟΚ, τόσο για την ανατροπή στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όσο και για την κατάκτηση, τελικά, του τροπαίου.

Τα πριμ επίτευξης στόχων που θα δώσει ο Ιβάν Σαββίδης μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου αναμένεται να… φουσκώσουν αρκετά τους λογαριασμούς των παικτών του ΠΑΟΚ.

Ο ισχυρός άνδρας του «δικέφαλου του βορρά» ήθελε πολύ να φτάσει η κούπα στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να έχει δώσει ισχυρό οικονομικό κίνητρο στους παίκτες του.

Αρχικά, οι περισσότεροι παίκτες, όπως συνηθίζεται, έχουν σχετικό όρο για πριμ επίτευξης στόχων στο συμβόλαιό τους. Ο Σαββίδης, όμως, δεν περιορίστηκε σε αυτό.

Μετά την ανατροπή του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά με τον Παναθηναϊκό, «χρύσωσε» τους παίκτες με 250.000 ευρώ, που μοιράστηκαν ανάλογα με τον χρόνο συμμετοχής στα δύο παιχνίδια.

Μόλις κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Κυπέλλου –αφού ο Ιβάν Σαββίδης και η οικογένειά του συμμετέχουν ξέφρενα στο πάρτι που έχει στηθεί- αναμένεται να ανακοινωθεί και το τρίτο πριμ, δείγμα της ικανοποίησης που επικρατεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x