Ισπανία

«Χτυπάει» Εζίλ η Μπαρτσελόνα

Έντονο είναι το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον μέσο της Άρσεναλ, Μεζούτ Εζίλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «As».

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα για την νέα σεζόν τον Εζίλ της Άρσεναλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «As».

Φαίνεται ότι πρώτος στόχος των Καταλανών για το καλοκαίρι είναι ο Εζίλ, ο Γερμανός μέσος αποτελεί διακαή πόθο του Λουίς Ενρίκε. Την προηγούμενη φορά που επιχείρησαν να τον αποκτήσουν δεν τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο 27χρονος μέσος αρνείται να παραμείνει στην Άρσεναλ υπό τις οδηγίες του Αρσέν Βενγκέρ, καθώς δεν βλέπει την πιθανότητα κατάκτησης οποιουδήποτε τίτλου. Μάλιστα, ο αποκλεισμός των «Κανονιέρηδων» από το Champions League και το κύπελλο Αγγλίας ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τις τάσεις φυγής του.

Το συμβόλαιο του Βενγκέρ λήγει το καλοκαίρι του 2017 και αφού ο Αλσατός δεν δείχνει καμία διάθεση να εγκαταλείψει πρόωρα τη θέση του, οι επαφές με την Ισπανία γίνονται όλο και πιο συχνές για τον Εζίλ.

Διακαής πόθος του Γερμανού ποδοσφαιριστή, είναι να επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης, σενάριο που δεν δείχνει να ενθουσιάζει τον πρόεδρο των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Η άρνηση του προέδρου της «βασίλισσας» έχει βάλει για τα καλά στο παιχνίδι την Μπαρτσελόνα, η οποία είναι διατεθειμένη να προσφέρει τους Αρντά Τουράν, Μουνίρ Ελ Χανταντί και Σάντρο για να αποσπάσει το «ναι» των «κανονιέρηδων».

Ωστόσο, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τον πρώτο λόγο στην περίπτωση του Γερμανού, καθώς έχει βάλει ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη, με την οποία μπορεί να καταθέσει την ίδια πρόταση με τους «μπλαουγκράνα» και να αποκτήσει η ίδια τον παίκτη.

Επιμέλεια: Σπύρος Νικολαΐδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x