Stoiximan Super League

«Χτυπάει» Φαρίνια ο Αστέρας Τρίπολης

Το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του 25χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Λουίς Φαρίνια επιχειρεί ο Αστέρας. Σε καλό στάδιο οι διαπραγματεύσεις, πιθανώς και άμεσα Ελλάδα ο παίκτης.

Μια ηχηρή μεταγραφή επιχειρεί ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα για την απόκτηση –με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο- του Λουίς Φαρίνια.

Πρόκειται για τον 25χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος εντυπωσίασε στα πρώτα του χρόνια στην πατρίδα του (με την φανέλα της Ρασίνγκ Κλουμπ) και το 2013 πήρε μεταγραφή στους «αετούς» της Λισαβόνας, οι οποίοι δαπάνησαν περίπου 3 εκατ. ευρώ.

Έκτοτε, ο Λατινοαμερικάνος ποδοσφαιριστής πέρασε από την Πριμέρα Ντιβιζιόν, αγωνιζόμενος σε Λα Κορούνια και Βαγεκάνο, ενώ στο περσινό δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στην Χιλή, για λογαριασμό της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε.

Φημίζεται για την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση και ο Αστέρας θέλει να κάνει το «κόλπο γκρόσο», φέρνοντας ακόμη έναν Αργεντινό στην ομάδα. Οι διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα είναι σε καλό επίπεδο, υπάρχει σημείο επαφής και εκτιμάται πως ίσως και μέσα στο επόμενο 24ώρο να υπάρξει deal και ο Φαρίνια να ταξιδέψει για Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ομάδα του Μάκη Χάβου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x