Αγγλία

Παίρνει Γκουντογκάν η Γιουνάιτεντ!

Σύμφωνα με το έγκυρο Skysports, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια... ανάσα απ' την απόκτηση του Ιλκάι Γκουντογκάν (της Ντόρτμουντ) ενόψει της νέας χρονιάς. Προχωρημένες οι επαφές!

Υπάρχει καπνός, υπάρχει (λογικά) και... φωτιά! Αν και η σεζόν ακόμα δεν έχει τελειώσει, ήδη φαίνεται πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προνοεί για την επόμενη. Σύμφωνα, λοιπόν, με το έγκυρο SkySports, οι κόκκινοι διάβολοι είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσουν τον Ιλκάι Γκουντογκάν, ο οποίος αναμένεται να αφήσει τη Ντόρτμουντ.

Οι επαφές ανάμεσα σ' όλες τις πλευρές είναι σε προχωρημένο επίπεδο και φημολογείται πως μέσα στο σαββατοκύριακο είναι πολύ πιθανό να πέσουν και οι υπογραφές, με τον Γερμανό «κόφτη» (που πριν τον περσινό σοβαρό του τραυματισμό θεωρείτο στα κορυφαία αμυντικά χαφ του ποδοσφαίρου) να μετακομίζει στην Αγγλία. Το τρέχον συμβόλαιό του με τους Βεστφαλούς εκπνέει το άλλο καλοκαίρι (2016), αλλά έχει ζητήσει να... αλλάξει περιβάλλον (αν ερχόταν μια πρόταση, όπως τώρα).

Φέτος, πάντως, ο Γκουντογκάν έχει επανέλθει σε φουλ φόρμα, μετρώντας 19 συμμετοχές και 3 γκολ στην Bundesliga και λέγεται πως το deal των δύο συλλόγων θα κλείσει περίπου στα 30 εκατ. ευρώ, με τον παίκτη να φεύγει για πρώτη φορά απ' την Γερμανία.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x