Αγγλία

«Χτυπάει» Μίτροβιτς η Νιούκαστλ! (video)

Το… κόλπο γκρόσο με τον Αλεξάντερ Μίτροβιτς επιχειρεί η Νιούκαστλ! Τα αγγλικά Μέσα αναφέρουν πως οι «καρακάξες» τα ‘χουν βρει σε όλα με την Άντερλεχτ -έναντι 20 εκατ. ευρώ- για τον Σέρβο killer.

Τα δίχτυα της στο Βέλγιο ρίχνει η Νιούκαστλ για να αποκτήσει τον on fire επιθετικό της Άντερλεχτ, Αλεξάντερ Μίτροβιτς! Σύμφωνα με την «Dailymail», οι καρακάξες έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον σύλλογο του 20χρονου φορ έναντι περίπου 20 εκατ. ευρώ κι απομένει απλά ο παίκτης να δώσει εξίσου το ok για να προχωρήσει οριστικά η μεταγραφή.

Φυσικά για να γίνει πραγματικότητα το super deal, θα πρέπει, η Νιούκαστλ να αποφύγει τον υποβιβασμό, αφού το τελευταίο διάστημα η κατακόρυφη πτώση της, την έχει φέρει μόλις στο +2 απ' τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τον Σέρβο άσο τον διεκδικούν κι άλλες μεγάλες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, αφού μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει οι φετινές εμφανίσεις του, όπου μετράει 17 γκολ στο πρωτάθλημα Βελγίου, 4 στο Κύπελλο της χώρας και 3 στην Ευρώπη, απ' τα οποία τα 2 είναι κόντρα σε Ντόρτμουντ και Άρσεναλ, αμφότερα εκτός έδρας, ωστόσο οι καρακάξες δείχνουν να 'χουν το προβάδισμα αφού τα έχουν βρει σε όλα με την νυν ομάδα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x