Γ' Εθνική

«Χτύπησε» Βρονταρά και Καθάριο η Παναχαϊκή

«Γεμίζει» όλο και περισσότερο με εμπειρία και ταλέντο το ρόστερ της Παναχαϊκής. Οι Πατρινοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του τερματοφύλακα Βρονταρά και του εξτρέμ Καθάριου.

Στο... φουλ οι μηχανές της Παναχαϊκής ενόψει της νέας σεζόν στην Γ' Εθνική και με στόχο την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Οι κοκκινόμαυροι ανακοίνωσαν την απόκτηση του πολύπειρου τερματοφύλακα, Σπύρου Βρονταρά που 'χει παίξει και στο παρελθόν στο σύλλογο, ενώ έχει πολλές παραστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα, στην ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο ελπιδοφόρος εξτρέμ, Παύλος Καθάριος, ενώ παρέμειναν στο ρόστερ οι Ιωσήφ Λαμπρόπουλος και Ανδρέας Χούσα, που αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και του χρόνου

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Δυο νέες προσθήκες στο ρόστερ της Παναχαϊκής. Πρόκειται για τον 31χρονο τερματοφύλακα Σπύρο Βρονταρά ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει τα χρώματα της Παναχαϊκής ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στη Κέρκυρα, τον Πανθρακικό, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τη Σκόντα Ξάνθη. Επίσης στο δυναμικό της ομάδας εντάσσεται και ο εξτρέμ Παύλος Καθάριος ο οποίος έχει φορέσει τα χρώματα του Πιερικού, του Αγροτικού Αστέρα, της Καλαμαριάς και της Ξάνθης.Παράλληλα συμφώνησαν και παραμένουν στην Παναχαϊκή ο αριστερός μπακ ο Ιωσήφ Λαμπρόπουλος και το δεξί μπακ Ανδρέας Χούσα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x