Ισπανία

Χυλόπιτα σε Πεπ από Ινιέστα, για χάρη της Μπαρτσελόνα

Στην αποκάλυψη πως απέρριψε τον Πεπ Γκουαρντιόλα και τη Μάντσεστερ Σίτι για να κλείσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα, προχώρησε ο Αντρές Ινιέστα.

Ο Αντρές Ινιέστα έδειξε την αφοσίωση του στη Μπαρτσελόνα, καθώς σε δηλώσεις του εκμυστηρεύτηκε την αρνητική απάντηση που έδωσε στον Πεπ Γκουαρντιόλα, όταν ο τελευταίος προσπάθησε να τον πείσει να μετακομίσει στη Μάντσεστερ Σίτι.

«Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα. Ο Πεπ προσπαθήσω να με προσεγγίσει το καλοκαίρι που μας πέρασε, αλλά τελικά κατάλαβε πως επιθυμία μου είναι να παραμείνω στη Βαρκελώνη», τόνισε ο Ισπανός μέσος.

Στο τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην νέα συμφωνία που «ψήνεται» με τους «μπλαουγκράνα»: «Είμαι ευτυχισμένος εδώ πέρα και ελπίζω πως σε λίγο καιρό θα ξεκινήσω τις συζητήσεις με τη διοίκηση για το καινούριο μου συμβόλαιο».

Να αναφέρουμε πως ο 32χρονος χαφ βρίσκεται στην τρίτη θέση της λίστας με τους ρέκορντμαν συμμετοχών των Καταλανών στην Primera Division με 392, αφού οι μόνοι που τον ξεπερνούν είναι οι Πουγιόλ και Τσάβι.

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x