Stoiximan Super League

«Χυλόπιτα» του Άλβαρο Βάσκεθ στην ΑΕΚ

Εγκαταλείπει την περίπτωση του Άλβαρο Βάσκεθ η ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, ο Ισπανός επιθετικός δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ένωση, λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα.

Σε άλλες περιπτώσεις από αυτή του Άλβαρο Βάσκεθ θα πρέπει να στραφεί η ΑΕΚ για την γραμμή κρούσης. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, ο Ισπανός επιθετικός δεν επιθυμεί να έρθει για να αγωνιστεί στην Ελλάδα και στην Ένωση και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία.

Ο Βάσκεθ είχε προταθεί στην ΑΕΚ πριν από μερικές ημέρες, όπως σας είχε πρώτο ενημερώσει το sportfm.gr και οι άνθρωποι της ομάδας φαίνεται πως είχαν αρχίσει να… καλοβλέπουν την περίπτωσή του. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 25χρονος φορ της Χετάφε έχει απορρίψει την προοπτική της Ελλάδας και της Ένωσης.

Ο κύριος λόγος που ο Ισπανός στράικερ δεν επιθυμεί να έρθει στην χώρα μας είναι η οικονομική κρίση. Όπως έχει διαμηνύσει στο περιβάλλον του, φοβάται πολύ την κακή οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και προτιμάει να παραμείνει στην Ισπανία, όπου δεδομένα θα βρει το συμβόλαιο που θέλει.

Τις τελευταίες ώρες, ο 25χρονος φορ φαίνεται πως έχει και ορισμένες προτάσεις από ομάδες της Primera Division και επιθυμεί να παραμείνει στη χώρα του. Μάλιστα, βρίσκεται σε συζητήσεις με την Χετάφε, μετά από πρωτοβουλία των Μαδριλένων ώστε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν (αυτή ανέφερε πως αν η ομάδα του έπεφτε κατηγορία, όπως και έγινε, είχε το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος) που έχει στο συμβόλαιό του και να μην το λύσει. Αυτό θα συμβεί για να έχει ένα κέρδος από την πώλησή του ο σύλλογος!

Με τα παραπάνω δεδομένα, η περίπτωση του Άλβαρο Βάσκεθ οδηγείται σε… ναυάγιο και η ΑΕΚ καλείται να κινηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να κλείσει έναν επιθετικό, ο οποίος θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και θα ταξιδέψει στην Πολωνία για το
βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x