Ισπανία

Χωρίς δικαίωμα μεταγραφών η Ατλέτικο, συμφωνία με FIFA

Δεν θα μπορεί να αποκτήσει παίκτες κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά από συμφωνία της με τη FIFA.

Οι δύο ομάδες της Μαδρίτης, Ρεάλ και Ατλέτικο, έχουν εμπλακεί σε μία νομική «μάχη» με τη FIFA, προκειμένου να μην ισχύσει η απαγόρευση μεταγραφών που τους έχει επιβληθεί, λόγω παραβάσεων των κανονισμών για τις μεταγραφές ανηλίκων.

Την Πέμπτη, όμως, οι «ροχιμπλάνκος» ήρθαν σε μια πρώτη συμφωνία με τη FIFA, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η Παγκόσμια Ομοσπονδία, προκειμένου να μη ζητήσουν αναστολή της ποινής τους από το CAS (όπως έχουν το δικαίωμα να κάνουν) μέχρι να εκδικαστεί η έφεση που έχουν καταθέσει εκεί. Αυτό σημαίνει ότι η Ατλέτικο δεν θα έχει οριστικά το δικαίωμα να αποκτήσει ποδοσφαιριστές την περίοδο του Ιανουαρίου, εν αναμονή της ετυμηγορίας του Διαιτητικού Δικαστηρίου, η οποία πρέπει να εκδοθεί μέχρι την 1η Ιουνίου του 2017, σύμφωνα με όσα προβλέπει η συμφωνία των δύο πλευρών.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν σταματά να υποστηρίζει την αθωότητά της, παρά τη συμφωνία και ελπίζει ότι θα δικαιωθεί και θα έχει το δικαίωμα μεταγραφών για το καλοκαίρι του 2017.

Επιμέλεια: Αποστόλης Πούλιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x