Europa League

Χωρίς Γιακουμάκη, με Μπακασέτα και Γκάλο η ΑΕΚ κόντρα στην Μπριζ

Τη λίστα των 25 ποδοσφαιριστών της για τα δύο ματς με την Μπριζ ανακοίνωσε η ΑΕΚ, με τον Γιακουμάκη να είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Μέσα ο Μπακασέτας.

Τους παίκτες τους οποίους θα έχει στη διάθεσή της για τα ματς κόντρα στην Μπριζ ανακοίνωσε η ΑΕΚ, αφήνοντας εκτός του Γιώργο Γιακουμάκη συγκριτικά με τους αγώνες κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα προκριματικά του Champions League.

Ο νεαρός επιθετικός έχει υποστεί θλάση και δεν θα προλάβει να είναι στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ, ωστόσο στη θέση του έχει μπει ο Τάσος Μπακασέτας που αναμένεται να έχει αποθεραπευθεί πλήρως, όταν θα διεξαχθούν οι αγώνες.

Μέσα είναι κανονικά και ο Ούγκο Αλμέιδα (παρά το γεγονός ότι το μέλλον του στην ομάδα δεν είναι βέβαιο), ενώ και ο Ροντρίγκο Γκάλο συμπεριλήφθηκε κανονικά, αφού βρίσκεται και αυτός σε φάση επανένταξης στο πλήρες πρόγραμμα.

Οι παίκτες που δηλώθηκαν από την ΑΕΚ:

Τσιντώτας, Ανέστης, Ντούνης, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Βινίσιους, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Βράνιες, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Πατίτο, Χριστοδουλόπουλος, Τρίστασον, Κλωναρίδης, Βλαχομήτρος, Αλμέιδα, Λιβάια, Μπακασέτας.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x