Europa League

Χωρίς κόπο στους «16» η Κοπεγχάγη

Με την ασφάλεια του υπέρ της 2-1 από το πρώτο παιχνίδι η Κοπεγχάγη ήταν πολύ προσεκτική και με το 0-0 κόντρα στη Λουντογκόρετς πήρε την πρόκριση για τους «16».

Χωρίς ν' αντιμετωπίσει προβλήματα η Κοπεγχάγη αρκέστηκε σε ένα ισόπαλο 0-0 για να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League.

Η Λουντογκόρετς μπήκε από την έναρξη του αγώνα επιθετικά και με συνεχείς προσπάθειες πίεζε τα καρέ της Κοπεγχάγης. Παρόλα αυτά ήταν οι Δανοί εκείνοι που είχαν τις δύο πρώτες καλές στιγμές στον αγώνα με τον Έρικ Γιόχανσον στο 4’ και με τον Κεϊτά στο 10΄. Ο Κεσέρου στο 18’ είχε καλή στιγμή, όπως και στο επόμενο λεπτό ο Καφού που απείλησε την εστία των Δανών. Στο 30’ οι Βούλγαροι είχαν άλλη μια καλή στιγμή με τον Κεσέρου, ενώ στο 37’ ο Νατάναελ δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Όλσεν που απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στην επανάληψη το σκηνικό παρέμεινε ίδιο με την Λουντογκόρετς να πιέζει και τους Μαρσελίνιο στο 55’ και Κεσέρου στο 58’ να έχουν προσπάθειες δίχως αποτέλεσμα. Στο 73’ ο Κορνέλιους μετά από εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα λίγο έξω με κεφαλιάμ ενώ στο 77’ ήταν η σειρά του Κουσκ να χάσει σπουδαία ευκαιρία, ενώ και ο Μάτιτς στο 88’ είδε την προσπάθεια του να σταματάει στον Στογιάνοφ. Τελευταία φάση του αγώνα το φάουλ του Άνκερσεν που εξουδετέρωσε ο Στογιάνοφ.

Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x