Europa League

Χωρίς κόσμο με ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ερυθρός Αστέρας!

Δίχως τον κόσμο του αναμένεται να υποδεχθεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ερυθρός Αστέρας, στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για την φάση των 32 του Europa League. Ακυρώνονται 30.000 εισιτήρια!

Βαριά «καμπάνα» επέβαλλε η UEFA στον Ερυθρό Αστέρα…

Η σερβική ομάδα τιμωρήθηκε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που σημαίνει πως το «Μαρακανά» θα μείνει… κλειστό στις 13 Φεβρουαρίου στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την φάση των 32 του Europa League.

Αφορμή για την τιμωρία στάθηκε η συμπεριφορά των οπαδών του Αστέρα στην αναμέτρηση με την Μπάτε Μπορίσοφ για την φάση των ομίλων, όπου για αρκετά λεπτά αποθέωναν τον Ράτκο Μλάντιτς.

Ο Μλάντιτς, ο οποίος είναι γνωστός και ως ο «Χασάπης της Βοσνίας» έχει καταδικαστεί σε ισόβια φυλάκιση ως εγκληματίας πολέμου για τις ενέργειές του κατά τη διάρκεια του εμφυλίου της Γιουγκοσλαβίας.

Το ακόμη πιο σημαντικό είναι πως ο σύλλογος του Βελιγραδίου έχει ήδη διαθέσει 30.000 (!) εισιτήρια για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ ήταν και η ομάδα με τα περισσότερα εισιτήρια κατά τη διάρκεια των ομίλων αφού στα τρία εντός έδρας παιχνίδια έδωσαν το «παρών» συνολικά 143.000 άτομα.

Τέλος στον Ερυθρό Αστέρα εκτός από την τιμωρία μίας αγωνιστικής επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x