Champions League

Χωρίς Μάντζουκιτς στο «Όλντ Τράφορντ» η Γιουβέντους

Απών από το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι ο Μάριο Μάντζουκιτς.

Με μια σημαντικότατη απουσία θα παραταχθεί η Γιουβέντους στο σημαντικότατο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» για την τρίτη αγωνιστική του Champions League.

Ο λόγος για τον Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος αποκόμισε έναν τραυματισμό στον αριστερό του αστράγαλό του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της «Γηραιάς Κυρίας» με την Τζένοα για την ένατη αγωνιστική της Serie A και, όπως δείχνουν τα έως τώρα δεδομένα, δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στο ντέρμπι κορυφής του όγδοου ομίλου του Champions League.

Επιπλέον, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Σάμι Κεντίρα, που αισθάνεται κάποιες μυϊκές ενοχλήσεις στο μηρό και απουσίασε και από το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με την Τζένοα, ενώ από την άλλη, ο Ζοσέ Μουρίνιο όπως δήλωσε, δεν θα έχει στην αποστολή τον Αλέξις Σάντσες.

Αμφίβολη για τους «κόκκινους διαβόλους» είναι και η συμμετοχή των Ράσφορντ, Φελαϊνί και Νταλό, οι οποίοι δίνουν μάχη για να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x