Stoiximan Super League

Χωρίς Μανούσο με Ξάνθη

Ο Γιώργος Μανούσος δεν ξεπέρασε το πρόβλημά του στον προσαγωγό και δεν είναι στην αποστολή του Πλατανιά για τον αυριανό αγώνα με την Ξάνθη στα Περιβόλια.

Χωρίς τον Γιώργο Μανούσο θα υποδεχτεί ο Πλατανιάς την Ξάνθη το Σάββατο. Ο φορ της ομάδας των Χανίων δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον προσαγωγό και ο Γιώργος Παράσχος δεν τον συμπεριέλαβε στη 19μελή αποστολή που επέλεξε για το ματς στα Περιβόλια.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπανανά, Κάργας, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα, Μουνάφο, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Γιακουμάκης, Ντίνας, Ηλιάδης, Ντιλαβέρ, Τσουράκης, Γιορέντε, Κοκκαλάς, Σωτηρίου.

Ο Γιώργος Παράσχος δήλωσε για τον αυριανό αγώνα: «Πρόκειται για ένα καθοριστικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Ξάνθη έρχεται να μας αντιμετωπίσει με αρκετά καλή ψυχολογία, μετά από τη νίκη της στην Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για μια ομάδα που είναι αρκετά σφικτή στην άμυνα, κάτι που έχει αποδείξει κυρίως στα παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από την έδρα της. Όμως και εμείς από την πλευρά μας παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι αν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί θα μπορέσουμε να βρούμε τις λύσεις που χρειάζεται για να «σπάσουμε» την άμυνά τους και να φτάσουμε στη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x