Stoiximan Super League

Χωρίς Μασούντ, Χατζισαφί στην Κύπρο ο Πανιώνιος

Ένα ακόμα δυνατό φιλικό θα δώσει ο Πανιώνιος, αυτή τη φορά κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο. Δεν ταξίδεψαν οι Μασούντ και Χατζισαφί. «Κατάσκοπος» στην Σλοβενία ο Καλογιάννης

Με προορισμό την Κύπρο αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης η αποστολή του Πανιωνίου, για το φιλικό προετοιμασίας με τον ΑΠΟΕΛ.

Μετά από αυτό με τον Ολυμπιακό, οι κυανέρυθροι θα δώσουν ένα ακόμα δυνατό φιλικό με τον πρωταθλητή Κύπρου, που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (5/7) στις 20:00.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Μασούντ και Χατζισαφί, προκειμένου να δουλέψουν και να είναι πανέτοιμοι στην έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας.

Η αποστολή του Πανιωνίου αποτελείται από τους: Κότνικ, Μπαντή, Βλάχο, Παπαγεωργίου, Οικονόμου, Πατσατζόγλου, Μπανανά, Σταυρόπουλο, Τασουλή, Σαραμαντά, Κόρμπο, Ταπόκο, Πινιώτη, Λάμπρου, Μασούρα, Βουκελάτο, Οικονομίδης, Γεσίλ, Σαββίδη, Ντουρμισάι, Γλυνό και Μαϊσουράντζε.

Πέρα από αυτό, ο Πανιώνιος έστειλε «αντιπροσωπεία» και στη Σλοβενία. Ο Βασίλης Καλογιάννης ταξίδεψε εκ μέρους του τεχνικού επιτελείου για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Γκόριτσα – Σιράκ για τον 1ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x