Stoiximan Super League

Χωρίς Μπέριο και Βιδάλ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς τους Μπέριο και Βιδάλ που «κόπηκαν» για λόγους τακτικής από τον Γιάννη Πετράκη θα ταξιδέψει για τη Λιβαδειά ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Την προετοιμασία του για το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό ολοκλήρωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Γιάννη Πετράκη να ανακοινώνει την αποστολή του «Άγιαξ» για τον αυριανό αγώνα.

Εκτός έμειναν οι Βιδάλ, Μπετρά, Αποστολόπουλος, Μπέριος, Ζαχαρός, Ντόλοβατς, Βενετικίδης και Ζιώγκος για λόγους τακτικής, αλλά και οι Περιστερίδης, Ροντρίγκες που είναι ακόμα ανέτοιμοι.

Από όσα έχει δείξει ο έμπειρος τεχνικός, δεν πρόκειται να αλλάξει πολλά, καθώς ο Βελλίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Μιχαήλ, Μαυροπάνος και Τζημόπουλος θα είναι τα τρία σέντερ μπακ, στην τριάδα του κέντρου θα βρίσκονται οι Λίλα, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, με τους Χαλκιαδάκη και Κόντε θα είναι το επιθετικό δίδυμο. Την αριστερή και δεξιά πτέρυγα θα καλύπτουν οι Ναδάλες και Μπουκουβάλας αντίστοιχα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Λίλα, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Σολτάνι, Κόντε, Γιάκος, Μανθάτης, Χαλκιαδάκης, Μαυροπάνος, Καρανίκας και Κοζορώνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x