Super League 2

Χωρίς Μπόατενγκ με Λαμία ο ΟΦΗ

Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής για τον ΟΦΗ. Ο Ντέρεκ Μπόατενγκ χτύπησε στο κεφάλι και δεν θα είναι στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου στο ματς με τη δεύτερη της βαθμολογίας, Λαμία.

Ακόμη ένα όνομα προστέθηκε στο απουσιολόγιο του Νίκου Παπαδόπουλου για την εκτός έδρας αναμέτρηση (6/5, 17:00) με τη Λαμία για την 28η αγωνιστική της Football League.

Ο Ντέρεκ Μπόατεγκ δέχθηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι σε μια διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα και η αξονική που έκανε ο ποδοσφαιριστής έδειξε ότι θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για μερικές ημέρες. Ως εκ τούτου ο Γκανέζος έμεινε εκτός αποστολής. Ως γνωστόν, θα απουσιάσουν οι επίσης τραυματίες Φαζός, Μπουρσέλης, ενώ δεν εκτός αποστολής είναι και οι Κοιλιάρας, Ράντι, Αντουκόρ, Δάφκος, Μανιαδής, Κοντογιάννης.

Η αποστολή: Δερμιτζάκης, Στρέζος, Κομεσίδης, Κιάσσος, Παντίδος, Κώτσιος, Οστοιτς, Βαλλιάνος, Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης , Ογκμποε, Μιλοσάβλιεφ, Βουό, Πάγκαλος, Βρεττός, Μάνος, Μητρόπουλος, Xίσι.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει αεροπορικώς την Παρασκευή (5/5) το μεσημέρι για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για τη Λαμία και θα επιστρέψει με τον ίδιο τρόπο το Σάββατο (6/5) το βράδυ στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x