Stoiximan Super League

Χωρίς Μποτία με Πλατανιά ο Ολυμπιακός

Χωρίς τον Αλμπέρτο Μποτία που αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα, θα ταξιδέψει στην Κρήτη ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά. Δείτε τους 19 που επέλεξε ο Μπέντο.

Έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Πλατανιά είναι ο Ολυμπιακός, που ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Παρασκευής την προετοιμασία του για το ματς κόντρα στους Κρητικούς.

Ο Πάουλο Μπέντο, δεν θα έχει στη διάθεση του τον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στη γάμπα, από το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη, οπότε και έμεινε εκτός αποστολής. Ελλείψει και του Μανουέλ Ντα Κόστα που είναι στο Κόπα Αμέρικα, όλα δείχνουν πως οι Βιάνα και Ρέτσος θα είναι το δίδυμο των στόπερ.

Εκτός μάχης είναι ο τιμωρημένος Σεμπά και οι τραυματίες Ελιουνούσι και Ελαμπντελαουί. Φυσικά, με μόλις... μισή προπόνηση στο ενεργητικό του, δεν μπήκε στην αποστολή και ο νεοαποκτηθείς Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Πάουλο Μπέντο.

Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Βιάνα, Βούρος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x