Stoiximan Super League

Χωρίς Ναπολεόνι, αλλά με… κόσμο

Ο Στέφανο Ναπολεόνι ακολούθησε ατομικό και την Παρασκευή, την ώρα που η ΠΑΕ Ατρόμητος εξασφάλισε εισιτήρια για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Όταν αυτός γίνει…

Υπό άλλες συνθήκες ο Ατρόμητος θα προετοιμαζόταν για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Υπό τις παρούσες, ωστόσο, οι προπονήσεις συνεχίζονται με την ελπίδα να ανασταλεί το «λουκέτο» στη Super League και να συνεχιστεί το πρωτάθλημα από την επόμενη εβδομάδα.

Μέσα σε αυτό το κλίμα αβεβαιότητας, οι προπονήσεις συνεχίζονται υπό τον Νίκο Νιόπλια με μοναδικό πρόβλημα τον Στέφανο Ναπολεόνι, που έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο γήπεδο. Για το Σάββατο θα υπάρξει και πάλι πρωινή προπόνηση.

Στο μεταξύ, για το ματς της μεταπροσεχούς αγωνιστικής με τον Αστέρα στην Τρίπολη, η ΠΑΕ Ατρόμητος εξασφάλισε την παρουσία φιλάθλων της στο «Θ. Κολοκοτρώνης», στη σύσκεψη που έγινε στην πόλη της Αρκαδίας. Έτσι την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει εκδοτήριο στη Θύρα 4 του γηπέδου «Θ. Κολοκοτρώνης». Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.

* Ο Ατρόμητος Κ20 θα υποδεχθεί αύριο (Σάββατο) τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο του Ηφαίστου (12.00). Την ίδια ώρα επίσης αύριο ο Ατρόμητος Κ15 θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Χωράφας. Και οι δύο αγώνες είναι στο πλαίσιο των πρωταθλημάτων της Σούπερ Λίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x