Stoiximan Super League

Χωρίς Ονίλο, αλλά με Τουράμ η Κέρκυρα

Χωρίς τον νεοαποκτηθέντα επιθετικό, Ιφεάνι Ονίλο, καθώς δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του, αλλά με νέα πρόσωπα τους Κέβιν, Τουράμ και Αντιλέχου, η αποστολή της Κέρκυρας για το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Τρεις επιστροφές, αλλά και ισάριθμες απουσίες μετράει ο Μιχάλης Γρηγορίου στην Κέρκυρα, ενόψει της αυριανής (29/01, 17:15) αναμέτρησης με τον Πλατανιά στα Χανιά, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Ροζέριο Τουράμ, αλλά και των Κέβιν και Αντιλέχου, αλλά από την άλλη δεν έχει στη διάθεσή του τους Κόντο, Γεωργίου και Ντουάλα. Επίσης, εκτός αποστολής έμεινε ο νεοαποκτηθείς Νιγηριανός επιθετικός, Ιφεάνι Ονίλο, καθώς δεν έχει εκδοθεί ακόμη το δελτίο του.

Αναλυτικά, η αποστολή που ανακοινώθηκε μετά την τελευταία προπόνηση είναι: Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γεωργακόπουλος, Ιωάννου, Diogo, Γεωργίου, Σπίνουλας, Κόντος, Kevin, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Nikic, Ζορμπάς, Gomes, Ζαραδούκας, Epstein, Παμλίδης, Dimitrovski, Adilehou, Thuram.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x