Stoiximan Super League

Χωρίς Ούμπιντες και Μπίτολο ο Ατρόμητος

Ο Μαριάνο Μπίτολο και ο Χαβιέ Ούμπιντες δεν υπολογίζονται από τον Τραϊανό Δέλλα για την αναμέτρηση του Ατρόμητου με την Καλλονή.

Ούτε Μπίτολο, ούτε Ούμπιντες. Οι δύο Αργεντίνοι δεν θα δώσουν το «παρών» στο ματς (20/04, 19:00) του Ατρόμητου με την Καλλονή στη Μυτιλήνη για την 29η αγωνιστική της Super League, το οποίο έχει αποκτήσει μεγάλη σημασία μετά το… άκυρο της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ στον Πανιώνιο, καθώς πλέον και η έκτη θέση (αν δεν αλλάξει κάτι μέσω των εφέσεων) είναι προνομιούχα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν δηλωθεί για να εκτίσουν την ποινή (λόγω καρτών) στο συγκεκριμένο ματς, ενώ ο 26χρονος μπακ δεν είναι ούτως ή άλλως απόλυτα έτοιμος, καθώς ταλαιπωρήθηκε από ίωση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Η προετοιμασία των «μπλε» ολοκληρώθηκε το Σάββατο με πρωινή προπόνηση. Μετά το τέλος της ο 40χρονος τεχνικός ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή.

Αναλυτικά: Μπάρκας, Γκορμπούνοφ, Κούρος, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Θεολόγου, Κοντοές, Μπάλλας, Μπαστακός, Λημνιός, Ουσέρο, Κεϊτά, Στόιτσεφ, Μπρίτο, Σουμπίνιο, Ματέι, Λε Ταλέκ, Παπαδόπουλος, Γροντής.

Η αποστολή γευμάτισε στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και αμέσως μετά αναχώρησε για το αεροδρόμιο «Ε. Βενιζέλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x