Stoiximan Super League

Χωρίς Παπάζογλου στη Λεωφόρο ο Απόλλων

Ο Τάσος Παπάζογλου δεν πρόλαβε τελικά το ματς του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και έμεινε εκτός αποστολής από τον Άκη Μάντζιο.

Με είκοσι ποδοσφαιριστές στη Λεωφόρο ο Απόλλων Σμύρνης!

Ο Άκης Μάντζιος δεν πήρε στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό τον Παπάζογλου, ο οποίος δεν πρόλαβε να αποθεραπευτεί όπως και οι ανέτοιμοι Κιταμπάλα, Χουάντερσον, αλλά και οι Ανιέτε (τραυματίας), Χουάρες (τιμωρημένος). Αντιθέτως, μέσα είναι ο Μπαρτολίνι, ο οποίος το τελευταίο διάστημα προπονούνταν κανονικά.

Για πρώτη φορά στην αποστολή είναι ο Καλλέργης, ενώ σε αυτή υπάρχουν τρεις τερματοφύλακες. Ένας εκ των Ζαρόπουλου και Ταΐρη θα μείνει την τελευταία στιγμή στην… κερκίδα!

Αναλυτικά η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης: Τσόβιτς, Ταΐρης, Ζαρόπουλος, Κοντοές, Κύργιας, Ντάσιος, Μπαμπιάρζ, Κονέ, Μάατσεν, Σιατραβάνης, Αλμπάνης, Ελμπάζ, Μάατσι, Μενδρινός, Καστιγέχος, Βαλλιάνος, Κούρος, Μπαρτολίνι, Μπιτζιμίν, Καλλέργης.

Πιθανή ενδεκάδα: Τσόβιτς, Ντάσιος, Κύργιας, Μπιτζιμίν (ή Μπαρτολίνι), Βαλλιάνος, Κοντοές, Μενδρινός, Αλμπάνης, Κονέ, Σιατραβάνης, Καστιγέχος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x