Stoiximan Super League

Χωρίς πέντε με Ξάνθη ο ΠΑΟΚ

Από Ξάνθη σε Ξάνθη ο ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, με τον Βλάνταν Ίβιτς να καλείται να βρει λύσεις στα αρκετά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Το κλίμα είναι στα… ουράνια. Ο ΠΑΟΚ τρέχει σερί 13 νικών στα τελευταία 14 ματς, είναι δεύτερος στη Σούπερ Λίγκα, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, έχει σχεδόν κλειδώσει την πρόκριση στους «τέσσερις» του Κυπέλλου, έχει κερδίσει –δικαιολογημένα- τον κόσμο του, αλλά θέλει να δώσει και συνέχεια…

Λίγες μέρες, λοιπόν, πριν την πρώτη αναμέτρηση με τη Σάλκε στην «καυτή» Τούμπα, ο «δικέφαλος του βορρά» φιλοξενείται εκ νέου από την Ξάνθη, την οποία νίκησε 2-1 για το Κύπελλο χθες.

Αυτή τη φορά, όμως, ο Βλάνταν Ίβιτς αντιμετωπίζει περισσότερα προβλήματα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Ο Κάνιας είναι τραυματίας και δεν θα παίξει, όπως και οι ανέτοιμοι Πέλκας-Τζάλμα Κάμπος, ενώ δεν υπολογίζονται ούτε οι τιμωρημένοι Πέδρο Ενρίκε και Λέο Μάτος.

Στα θετικά είναι πως εξέτισε την ποινή του ο Κλάους Αθανασιάδης και προσφέρει μία έξτρα λύση στη γραμμή κρούσης, πλάι στον «καυτό» Πρίγιοβιτς και τον Κουλούρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x