Ελλάδα

Χωρίς Πέτσο με Ισλανδία η Εθνική

Χωρίς τον Θανάση Πέτσο θα αγωνιστεί η Εθνική Ελλάδας στην αυριανή φιλική αναμέτρηση με την Ισλανδία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ούτε σήμερα κατάφερε ο Θανάσης Πέτσος να συμμετάσχει στην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας εν όψει του αυριανού φιλικού με την Ισλανδία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο διεθνής μέσος της Βέρντερ Βρέμης έχει κάποιες ενοχλήσεις στη μέση, τις οποίες δεν ξεπέρασε και αυτό σημαίνει πως δεν βρίσκεται στη διάθεση του Μίχαελ Σκίμπε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Από εκεί και πέρα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει με 3-5-2 τη «γαλανόλευκη» κόντρα στους Ισλανδούς, προχωρώντας παράλληλα σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Κάτω από τα δοκάρια ενδέχεται να αγωνιστεί ο Στέφανος Καπίνο για να μοιράσει ο Σκίμπε τον χρόνο συμμετοχής με τον βασικό Ορέστη Καρνέζη. Στην τριάδα της άμυνας, ο Βαγγέλης Μόρας θα πάρει τη θέση του Παπασταθόπουλου, δεξί στόπερ θα είναι ο Μάριος Οικονόμου, που άφησε καλές εντυπώσεις στο ματς με το Μαυροβούνιο και αριστερό στόπερ θα είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας ή ο Δημήτρης Σιόβας.

Στη μεσαία γραμμή το εξάρι θα είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης, αντικαθιστώντας τον Ανδρέα Σάμαρη, σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους δύο επιθετικούς θα είναι ο Κώστας Φορτούνης και τη θέση του τρίτου χαφ αναμένεται να πάρει ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Στα δύο άκρα θα πάρουν θέση ο Βασίλης Τοροσίδης (δεξιά) και ο Χοσέ Χολέμπας (αριστερά) που θα έχουν τον σύνθετο ρόλο να εξυπηρετούν το επιθετικό παιχνίδι της «γαλανόλευκης» από τις πτέρυγες και παράλληλα να έχουν καλές επιστροφές στην άμυνα.

Το δίδυμο της επιθετικής γραμμής πιθανότατα θα συνθέσουν ο Νίκος Καρελής με τον Απόστολο Βέλλιο. Υπάρχει και η περίπτωση να προτιμηθεί ο Θανάσης Παπάζογλου αντί του φορ του Ηρακλή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x