Stoiximan Super League

Χωρίς Ρισβάνη ο Πανιώνιος

Με μοναδικό απόντα τον Σπύρο Ρισβάνη, ο οποίος είναι τιμωρημένος, θα υποδεχθεί ο Πανιώνιος τον ΠΑΟΚ. Σε κυκλοφορία τέθηκαν και τα εισιτήρια.

Χωρίς τον κεντρικό του αμυντικό, Σπύρο Ρισβάνη, θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Η αποστολή

Παπαδόπουλος, Διούδης, Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Πατσατζόγλου, Μπλέτσας, Κόρμπος, Σιώπης, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλ. Βλάχος, Μπαργκάν, Χαλκιαδάκης, Κ. Βλάχος, Ποζατζίδης.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Πανιώνιος έβγαλε ενημέρωση για τα εισιτήρια με τον «δικέφαλο» του βορρά.

«Στο μεταξύ, με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση και όλα δείχνουν ότι την Κυριακή ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα δώσει βροντερό παρόν στο στάδιο της Νέας Σμύρνης. Για το σκοπό αυτό, το Σάββατο είναι ανοικτό το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα από τις 12:00 έως και τις 20:00.

Την Κυριακή θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης. Το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου, δεν είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν εκ νέου τον ΑΜΚΑ τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x