Stoiximan Super League

Χωρίς Σάκχοφ και Κάνιας η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Χωρίς τους Σάκχοφ και Κάνιας που αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμού στο ματς με τον Παναθηναϊκό διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Απώλειες είχε από τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, οι Εβγκέν Σάκχοφ και Χοσέ Κάνιας αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμού και δεν συμμετείχαν στην σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Ο πρώτος έχει ένα χτύπημα στα πλευρά και έκανε θεραπεία, ενώ θα υποβληθεί σε ακτινολογικό έλεγχο ώστε να διαπιστωθεί ότι δεν έχει υποστεί κάτι περισσότερο από ένα απλό θλαστικό τραύμα. Ο δεύτερος υπέστη ένα διάστρεμμα στο ματς με τον Παναθηναϊκό, έκανε θεραπεία και δεν θα συμμετάσχει στην αυριανή προπόνηση για προληπτικούς λόγους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δουλειά για την ανατροπή

Ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου δεν κύλησε όπως θα ήθελε ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, η πρόκριση είναι ανοικτή και θα κριθεί στον επαναληπτικό της Τούμπας.

Ως τότε ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του δύο εβδομάδες για να δουλέψει προκειμένου να διορθώσει τα λάθη του και να συνεχίσει την προσπάθειά του για το καλύτερο δυνατό κλείσιμο της σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Την Μ. Πέμπτη η ομάδα προπονήθηκε σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση με ασκήσεις στο γυμναστήριο και την πισίνα. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές είχε προπόνηση στην κυκλοφορία της μπάλας, στην επιθετική τακτική και τα τελειώματα.

Ο Εβγέν Σάκχοφ που δέχτηκε γονατιά στα πλευρά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Λεωφόρου έκανε θεραπεία και πρόκειται να υποβληθεί σε ακτινολογικό έλεγχο, ώστε να διαπιστωθεί ότι δεν έχει υποστεί κάτι περισσότερο από ένα απλό θλαστικό τραύμα.

Με πρόβλημα ολοκλήρωσε τον αγώνα κι ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας που υπέστη διάστρεμμα στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ισπανός έκανε θεραπεία και θα προφυλαχτεί κι από την προπόνηση της Μ. Παρασκευής.

Οι παίκτες του Δικεφάλου θα γυμναστούν στις 10:00 το πρωί της Μ. Παρασκευής και στη συνέχεια θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα του Πάσχα στις 18:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x