Stoiximan Super League

Χωρίς Σεμπά ο Ολυμπιακός με ΠΑΣ!

Παραμένει βαρύ το κλίμα για τον Σεμπά! Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αποκλείστηκε και πάλι από τον Τάκη Λεμονή, αυτή τη φορά για το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ εκτός έμειναν και Νικολάου, Ανδρούτσος.

Εκτός επιλογών του Τάκη Λεμονή για ακόμα μία αγωνιστική έμεινε ο Σεμπά.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αυριανού αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενδεικτικό ότι το κλίμα παραμένει βαρύ για τον ίδιο, μετά το πειθαρχικό του παράπτωμα και την αποχώρησή του από το γήπεδο στο ημίχρονο του ματς κόντρα στη Γιουβέντους.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο έμπειρος προπονητής τον είχε πάρει στις αρχικές επιλογές για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά τον απέκλεισε από την τελική 18άδα, ενώ τώρα δεν είναι καν στην αρχική επιλογή. Βέβαια, αυτή η κατάσταση αναζωπυρώνει ακόμα περισσότερο τα σενάρια που θέλουν ομάδες της Κίνας να ενδιαφέρονται και μάλιστα πολύ σοβαρά για την απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού.

Παράλληλα, εκτός αποστολής για το ματς έμειναν οι Βούκοβιτς, Μαρτίνς, Εμενίκε που δεν υπολογίζονται, αλλά και οι Ανδρούτσος, Νικολάου, που έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες:

Χουτεσιώτης, Προτό, Αγγελόπουλος

Αμυντικοί:
Μποτία, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Ένγκελς, Σισέ, Φιγκέιρας

Μέσοι:
Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Οφόε, Μάριν, Ζιλέ, Πάρντο

Επιθετικοί:
Τζούρτζεβιτς, Ανσαριφάρντ, Μπεν

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x