Stoiximan Super League

Χωρίς Σιμόες με Άρη η ΑΕΚ

Τα πλάνα του για τον κυριακάτικο αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη στο ΟΑΚΑ έχει αρχίσει να καταστρώνει ο Νίκος Κωστένογλου.

Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνει από σήμερα η ΑΕΚ, η οποία την Κυριακή υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αν και ακόμα είναι νωρίς να γίνουν εκτιμήσεις για την ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί η «Ένωση» κόντρα στους Θεσσαλονικείς, ο Νίκος Κωστένογλου έχει αρχίσει να φανερώνει κάποιες από τις σκέψεις τους για το αρχικό σχήμα.

Πρώτα από όλα ο Αντρέ Σιμόες εκτιμάται πως θα μείνει στον πάγκο στο παιχνίδι με τους «κίτρινους», αφού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έδειξε πως δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Αντίθετα, ο Κώστας Γαλανόπουλος για άλλη μία φορά στους αγώνες της Εθνικής για τα προκριματικά του Euro 2020 έδειξε πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αξίζει μία παραπάνω ευκαιρία και στην ΑΕΚ.

Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός θα αποφασίσει τις προσεχείς ημέρες για το πλάνο με το οποίο θα παρατάξει τον «Δικέφαλο» απέναντι στον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Εν τω μεταξύ, ο Ντμίτρο Τσινγκρίσκι διαπιστώθηκε πως έχει μία θλάση και δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τους «κίτρινους», ενώ ο Κλωναρίδης συνέχισε και χθες το ατομικό του πρόγραμμα. Στο συγκεκριμένο ματς θα απουσιάσει και ο Λιβάγια, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του για τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x