Stoiximan Super League

Χωρίς Στιλ, Γουακάσο και Μολέδο με Ηρακλή

Με πολλά προβλήματα και απουσίες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρακλή. Εκτος αποστολής ο Στιλ, αλλά και οι Γουακάσο, Μολέδο.

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται αύριο στη «μάχη» του Κυπέλλου, αντιμετωπίζοντας τον Ηρακλή και θέλει να επιστρέψει στης νίκες μετά και την ανεπανόρθωτη «γκέλα» στη Βέροια και την ισοπαλία κόντρα στην τοπική ομάδα.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, έχοντας πολλές απουσίες, λόγω τραυματισμών. Συγκεκριμένα, εκτός είναι οι Μέστο, Ζέκα, Λεντέσμα, Ζέκα, Χουλτ, Ξενόπουλος και Στάικος, ο οποίος είναι κλινήρης. Επίσης, ο Αντρέα Στραματσόνι άφησε εκτός αποστολής τον Λουκ Στιλ, από τον οποίο έχει πολλά παράπονα, για τις τελευταίες του εμφανίσεις, αλλά και τους Μουμπάρακ Γουακάσο, Ροντρίγκο Μολέδο, για λόγους ξεκούρασης.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Βλαχοδήμος Ο., Κοτσόλης, Κουλιμπαλί, Χουχούμης, Ιβάνοφ, Κουτρουμπής, Ρέις, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Μπουμάλ, Λέτο, Ρινάλντι, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ευαγγέλου, Βλαχοδήμος Π., Μίγγος, Αγγελόπουλος Γ., Χατζηγιοβάννης.

Στη σημερινή προπόνηση οι Χουλτ, Ξενόπουλος ακολούθησαν θεραπεία, Ζέκα, Λεντέσμα, Σάμπα έκαναν ατομικό πρόγραμμα και ο Στάικος ήταν απών, καθώς είναι κλινήρης.

Η προπόνηση περιλάμβανε κορόιδο, ανοίγματα και ασκήσεις τακτικής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x