Stoiximan Super League

Χωρίς τέσσερις η Ξάνθη

Τις υπηρεσίες τεσσάρων ποδοσφαιριστών θα στερηθεί ο Ρασβάν Λουτσέσκου στην κυριακάτικη (12/3, 15:00) αναμέτρηση με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων.

Χωρίς νέα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για την κυριακάτικη (12/3, 15:00) αναμέτρηση με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Στην τελευταία προπόνηση, που έγινε στις εγκαταστάσεις της ακριτικής ομάδας στα Πηγάδια, ο Ρασβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του, έδωσαν έμφαση στην τακτική και στα τελειώματα φάσεων. Μετά το πέρας του προγράμματος ανακοινώθηκε η αποστολή, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι τραυματίες Χατζητερζόγλου και Παπαστεριανός, συν τους Σολτάνι και Μπαξεβανίδη, οι οποίοι θα εκτίσουν τις ποινές της τιμωρίας τους λόγω καρτών.

Αναλυτικά η αποστολή, που θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Γουάλας, Συλλά, Καρασαλίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Παπαγεωργίου, Καμαρά, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Μεχία, Βασιλακάκης, Τριάδης, Λάζιτς, Πιτσέλι, Ράνος, Γιουνές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x