Stoiximan Super League

Χωρίς τέσσερις με Αστέρα

Έτοιμος να… λάμψει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης είναι ο Ατρόμητος που θα παραταχθεί χωρίς τους Τσέναμο, Λαζαρίδη, Γκαρσία και Καραμάνο στην επανέναρξη της Σούπερ Λίγκας. Επέστρεψε ο Μπάλλας.

Με τέσσερις σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στο εκτός έδρας ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, για την επανέναρξη της Σούπερ Λίγκας με την 27η αγωνιστική.

Οι Περιστεριώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με στόχο να συνεχίσουν τα εντυπωσιακά αποτελέσματα, μετά την παλικαρίσια νίκη του επί του Εργοτέλη, αλλά και την «τεσσάρα» κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Λαζαρίδη, τον -εδώ και καιρό- τραυματία Τσέναμο καθώς και τους Γκαρσία και Καραμάνο που υποφέρουν από τενοντίτιδα και σύσπαση στην πλάτη αντίστοιχα. Κανονικά στην αποστολή συμμετέχει ο Μπάλλας, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Την αποτελούν οι παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Νάστος, Κιβρακίδης, Κούρος, Φυτανίδης, Κατσουράνης, Μπάλλας, Δημούτσος, Μπρίτο, Μαρσελίνιο, Αγκουαζί, Καράσκο, Κοντοές, Ναπολεόνι, Ούμπιντες, Παπάζογλου, Γεωργίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x