Europa League

Χωρίς τον Ιτουράσπε έρχεται στην Αθήνα η Μπιλμπάο!

Ευχάριστο… μαντάτο για τον Παναθηναϊκό. Ο Ιτουράσπε, που έκανε αγώνα δρόμου, για να προλάβει το ματς της Λεωφόρου, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έμεινε εκτός αποστολής της Αθλέτικ.

Με 20 παίκτες έρχεται στην Αθήνα η Αθλέτικ Μπιλμπάο, για το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο, την Πέμπτη (21:00).

Η ομάδα από τη Χώρα των Βάσκων ολοκλήρωσε την -επί ισπανικού εδάφους- προετοιμασία της, με τον Χοσέ Άνχελ Θιγάντα να ανακοινώνει την αποστολή της, από την οποία απουσιάζει, τελικά, ο Αντέρ Ιτουράσπε!

Ο 28χρονος αμυντικός χαφ, που δηλώθηκε κανονικά στη λίστα για τα παιχνίδια με το «τριφύλλι» και έκανε αγώνα δρόμου, προκειμένου να τα προλάβει, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ως εκ τούτου, έμεινε εκτός.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, ο προπονητής της Αθλέτικ Μπιλμπάο επέλεξε τους: Αριθαμπαλάγκα, Μποβέδα, Σαμπορίτ, Λαπόρτε, Σαν Χοσέ, Μπενιάτ, Μουνιαΐν, Ουίλιαμς, Ερερίν, Σουσαέτα, Λέκουε, Ετσέιτα, Μίκελ Ρίκο, Ντε Μάρκος, Αντούριθ, Ραούλ Γκαρθία, Ακέτσε, Μπαλενθιάγκα, Ουνάι Σιμόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x