Europa League

Χωρίς Τσιγκρίνσκι-Τσόσιτς η ΑΕΚ στο Μιλάνο

Οι Τσιγκρίνσκι και Τσόσιτς δεν συμπεριλήφθηκαν, όπως αναμενόταν, στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο». Εκτός και ο Τρίστασον.

Δίχως ευχάριστες ή δυσάρεστες εκπλήξεις ήταν η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μανόλο Χιμένεθ για τη μεθαυριανή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» για το Europa League.

Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Ούρος Τσόσιτς δεν κρίθηκαν έτοιμοι για να προσφέρουν και θα μείνουν στην Αθήνα, όπως επίσης και ο Άρνορ Τρίστασον, που απουσίασε με ειδική άδεια για προσωπικούς λόγους.

Υπενθυμίζεται πως εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι οι Βινίσιους, Λαμπρόπουλος και Μπάρκας, ενώ ανέτοιμοι είναι ακόμη οι Κονέ και Γιακουμάκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Γιακουμάκης και Τσόσιτς πήραν μέρος σε τμήμα του κανονικού προγράμματος και έκαναν και ατομικό. Ο Παναγιώτης Κονέ ακολούθησε και σήμερα το ατομικό του πρόγραμμα.

Αναλυτικά η αποστολή:
Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Γκάλο, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Ροντρίγκες, Λιβάια, Αραούχο, Μπακασέτας, Βλαχομήτρος.

Η αποστολή αναχωρεί αεροπορικώς στις 10.40 το πρωί της Τετάρτης.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x